Lisette Varossieau

IMG_2618hr

Lisette Varossieau is een legal professional met jaren ervaring als advocaat op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht in de breedste zin van het woord. Als advocaat adviseert zij bedrijven, auteursrechtenorganisaties, beroepsorganisaties, ontwerpers, kunstenaars, fotografen en andere creatieven. Lisette streeft altijd naar een creatieve en tailor made oplossing en een optimaal resultaat voor de client en zijn of haar zaak. In 2014 is zij verhuisd naar Silicon Valley in de Verenigde Staten. Daar leefde zij in het middelpunt van innovatie en creatie en heeft zij haar kennis vergroot, onder meer door opleidingen te volgen aan Stanford University. In 2016 is Lisette weer beëdigd als advocaat in Amsterdam. 

Kijk voor een volledig CV op http://www.linkedin.com/in/LisetteVarossieau

Rechtgebied:
Lisette Varossieau heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: het intellectuele eigendomsrecht.
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen:
Vereniging voor Auteursrecht (VvA)
Nederlandse Vereniging voor AI- en Robotrecht (NVAIR)

Varossieau IP beschikt niet over een derdengeldrekening en kan derhalve geen derdengelden ontvangen.